Menu in English uk_flag

Fridolfs Rekommenderar:

Meny 1

Löjromstoast

Kvibillespäckad Fläskfilé

Apelsinfromage

Vinpaket

2017 Casa Vinicola Poletti, La Sagrestana Pinot Grigio, Emilia Romagna Italien
2017 Jordi Miró, Ennak, Ribera del duero, Spanien
2017 Weingut Feiler-Artinger, Quartett, Burgenland, Österrike

Meny pris: 465:- (söndagar 424:-) Pris inkl. vinpaket: 705:- (söndagar 664:-)


Meny 2

Saltrostad rödbeta

Halstrad torskrygg

Jordnötsbrownie

Vinpaket

2017 Famillie Gassier, A Cappella, Costieres de Nimes, Frankrike
2017 Domaine Terres Dorées, Beaujolais Blanc, Bourgogne, Frankrike
2015 Weingut Feiler-Artinger, Beerenauslese, Burgenland, Österrike

Meny pris: 485:- Pris inkl. vinpaket: 740:-

 


FÖRRÄTT

Plocktallrik med egentillverkade och utvalda charkuterier
145:-

Saltrostad rödbeta med bakat ägg, valnötter och wasabirom
129:-

Halstrad pilgrimsmussla med lökkräm, äpple, picklad gurka och friterad purjolök 
145:-

  Älgtartar med balsamicoinkokt lök, västerbottenflarn, chili- och lökemulsion, pepparrot och friterad ostronskivling
145:-

Löjromstoast med apelsinpicklad silverlök, cheddartoast och syrad grädde
175:-

Sniglar gratinerade med vitlökssmör, serveras med surdegsbröd
129:-


VARMRÄTT

Vårerbjudande
Mars-April Tisdag-Torsdag
Kvibillespäckad fläskfilé 169:-
Wallenbergare 169:-
Övriga varmrätter 199:-


Halstrad torskrygg med brysselkål, isterband, picklat äpple, rödvinsås och västerbottenpuré

295:-

 Röding med sparris, rättika, knippmorot, picklad majrova, skaldjursbeurre blanc och potatis-stomp
279:-

Fridolfs klassiska halländska fläskfilé späckad med ädelost från kvibille, serveras med juliennerotfrukter och vår klassiska potatisgratäng
245:- (söndagar 169:- ”Fridolfs Klassiker”)

Marinerad lammrygg med vitlökssmör, rosmarinsky och potatisgratäng
289:-

Sous videbakad kalv med morotspuré, tryffel, picklade murklor, potatisfondant och smörad balsamicosky
285:-

Fridolfs Wallenbergare
195:- (söndagar 169:-)

 Rotselleri Wellington med sötpotatispuré, sojabönor, friterad ostronskivling, picklad kålrot och gremolata
225:-


DESSERT

Apelsinfromage med jordgubbar, lime, rostad vit choklad och havrecrunch
95:- (söndagar 80:- vid erbjudande ”Fridolfs klassiker”)

     Jordnötsbrownie med kolasås, grapecoulis, maräng och vaniljglass
95:-

Vaniljbrulée med chokladsmul, ganache, karamellflarn och passionsfrukt
95:-

Utvalda ostar serveras med marmelad och hembakat knäcke
115:-

Fridolfs Chokladpraliner 
15:-/st


BARNMENY

Köttbullar med potatismos gräddsås och lingon
95:-

Fläskfile med pommes och Béarnaisesås
95:-

Glass
40:-