Menu in English uk_flag

Fridolfs Rekommenderar:

Meny 1

Löjromstoast
Kvibillespäckad Fläskfilé
Citronpannacotta

Vinpaket

2015 Weingut Johannes Hirsch, Riesling, Niederösterreich, Österrike
2016 Pago Casa Gran, Falcata, Valencia, Spanien
2015 Domaine Sauveroy, Coteaux du Layon, Loire, Frankrike

Meny pris: 465:-
(söndagar 424:-)

Pris inkl. vinpaket: 705:-
(söndagar 664:-)


Meny 2

Saltbakade rödbetor
Smörstekt torskrygg
Chokladkaka

Vinpaket

2016 Pieropan, Soave Classico, Italien
2015 Bogle, Chenin Blanc, Kaliforninen, USA
Lustau Moscatel Emilin, Sherry, Spanien

Meny pris: 495:-
Pris inkl. vinpaket: 735:-


FÖRRÄTT

Plocktallrik med egentillverkade och utvalda charkuterier
145:-

Saltbakade rödbetor med getost, picklade rödbetor, honungsvinägrett och hyvlade valnötter
145:-

Carpaccio med syltad kålrot, dijonmajonäs, solrosfrön och friterad purjolök
159:-

  Sotad lax med picklad kålrabbi, pepparrotskräm, krasse och sojavinägrette
145:-

Löjrom med syrad grädde, picklad rödlök, friterad potatis och rostat surdegsbröd
175:-

Sniglar gratinerade med vitlökssmör, serveras med surdegsbröd
129:-


VARMRÄTT

Smörstekt torskrygg med potatispuré, sidfläsk, brynt smör, spetskål, blomkål och romanesco
305:-

 Krämig fisk- och skaldjursgryta med surdegsbröd och dragonaioli
279:-

Ryggbiff med kroketter, morotspuré, konfiterad lök, svartrot och svamp samt skysås
315:-

Fridolfs klassiska halländska fläskfilé späckad med ädelost från kvibille, serveras med juliennerotfrukter och vår klassiska potatisgratäng
245:-
(söndagar 169:- ”Fridolfs Klassiker”)

Marinerad lammrygg med vitlökssmör, rosmarinsky och potatisgratäng
289:-

Kryddstekt ankbröst med rotselleri, pumpapuré och savoykål. Serveras med confit på låret och apelsinsky
275:-

Fridolfs Wallenbergare
215:-

 Örtrostad rotselleri med pumpapuré, svartrot, brysselkål, romanesco och pumpafrön. Serveras med en smörad kålbuljong
225:-


DESSERT

Citronpannacotta med apelsinglaze, limecurd och maräng
95:-
(söndagar 80:- vid erbjudande ”Fridolfs klassiker”)

Klassisk créme brulé
95:-

Chokladkaka med mjölkchokladkräm, havtornssorbet, chokladkola och kaksmulor

95:-

Fridolfs egna körsbärssorbet och brynt smör glass
95:-

Utvalda ostar serveras med marmelad och hembakat knäcke
115:-

Fridolfs Chokladpraliner 
15:-/st


BARNMENY

Köttbullar med potatismos gräddsås och lingon
75:-

 Panerad fisk med pommes och currymajonäs
85:-

Fläskfile med pommes och Béarnaisesås
95:-

Glass
40:-