Menu in English uk_flag

Fridolfs Rekommenderar:

Meny 1

Löjromstoast

Kvibillespäckad Fläskfilé

Svartvinbärspannacotta

Vinpaket

2015 Weingut Johannes Hirsch, Riesling, Niederösterreich, Österrike
2016 Pago Casa Gran, Falcata, Valencia, Spanien
2015 Domaine Sauveroy, Coteaux du Layon, Loire, Frankrike

Meny pris: 465:- (söndagar 424:-) Pris inkl. vinpaket: 705:- (söndagar 664:-)


Meny 2

Friterade Svampkroketter

Torskrygg

Chokladmousse

Vinpaket

2016 Pieropan, Soave Classico, Italien 2015

Bogle, Chenin Blanc, Kaliforninen, USA

Campbells, Rutherglen Muscat, Australien

Meny pris: 485:- Pris inkl. vinpaket: 725:-


FÖRRÄTT

Plocktallrik med egentillverkade och utvalda charkuterier
145:-

Friterade svampkroketter och sparris med ramslökskräm
139:-

Tonfisktartar med syltad svamp, friterad purjolök, soja, sesam och chillimajonäs
149:-

  Råbiff på svenskt nötinnanlår med syltad gulbeta, ostkräm och kapris
149:-

Löjromstoast med gräddfil, picklad rödlök och friterad potatis
175:-

Sniglar gratinerade med vitlökssmör, serveras med surdegsbröd
129:-


VARMRÄTT

Torskrygg med potatispuré, musslor, fänkål, gurka och hummersås
295:-

 Brödstekt rödtunga med krossad färskpotatis, brynt smör, rödbetor, champinjon och dill
279:-

Fridolfs klassiska halländska fläskfilé späckad med ädelost från kvibille, serveras med juliennerotfrukter och vår klassiska potatisgratäng
245:- (söndagar 169:- ”Fridolfs Klassiker”)

Marinerad lammrygg med vitlökssmör, rosmarinsky och potatisgratäng
289:-

Kalvrygg med murkelsås, sparris, primörer och potatiskaka
275:-

Fridolfs Wallenbergare
215:-

 Bakad spetskål och primörer med palsternackspuré och brynt hasselnötssmör
225:-


DESSERT

Svartvinbärspannacotta med vaniljkräm och maräng
95:- (söndagar 80:- vid erbjudande ”Fridolfs klassiker”)

Klassisk créme brulé 95:- Mörk Chokladmousse med hallonsorbet och krossade drömmar
95:-

Fridolfs egna mangosorbet och hasselnötsglass
95:-

Utvalda ostar serveras med marmelad och hembakat knäcke
115:-

Fridolfs Chokladpraliner 
15:-/st


BARNMENY

Köttbullar med potatismos gräddsås och lingon
75:-

 Panerad fisk med pommes och currymajonäs
85:-

Fläskfile med pommes och Béarnaisesås
95:-

Glass
40:-